"Mä olen alkanut hieman panostamaan kouluun", Kathleen sanoi. "Hyvä, voitkin sitten opiskella enemmän, niin me voidaan Villen kanssa tehdä äijien juttuja", Elijah sanoi. "Kukas se Jamina on, oletko sä ihastunut siihen?", Kathleen kiusoitteli. "Me ollaan vaan ystäviä Jaminan kanssa", Elijah sanoi. "Eikö teillä vois olla muutakin, niin sen ei tarvitse muiden poikaystäviä iskeä", Kathleen sanoi. "Nyt hiljaa, me ollaan jo koululla", Elijah sanoi vihaisena.




"Olipas virkistävä matka, toivottavasti täällä on kaikki hyvin", Tasha sanoi. "Niin oli, illalla sitten saadaan kuulla hurjista bileistä", Leo vitsaili. "Älä viitsi, meidän lapsethan on kilttejä ja Elijah on pitänyt kuria muille", Tasha sanoi.




Illalla Aaron halasi äitiä, "oli jo ikävä ja täälläkin oli eilen kauheat bileet". "Mitkä bileet, siis kuka ne järjesti?", Tasha kysyi. "Jompikumpi kaksosista kai, arvelisin, että Kathleen", Aaron vastasi.




Tasha otti asian puheeksi illallisella. Elijah tunnusti, että Kathleen järjesti bileet, joihin hän ei ollut edes osallistunut. "Oliko niillä alkoholia siellä?", Tasha kysyi. "Baaritiski oli kovassa käytössä, teidän ei kannattaisi jättää sinne juomia, jos lähdette matkalle", Elijah selitti. "Arvasinhan minä,  mitä mä teen sen tytön kanssa", Tasha sanoi. "Ainakin se lupasi nyt panostaa kouluun", Elijah sanoi. "Se on hyvä asia", Tasha huokaisi.





Pian tuli Aaroninkin aika kasvaa teiniksi. Hän oli perheen fiksuin lapsi ja rakasti matematiikkaa.





Brian sai sähköiskun korjatessaan astianpesukonetta, "Mä haluan, että tää vimpain viedään nyt heti pois täältä!"






Tashan mielestä olisi voinut kutsua korjaajan, koska käsinpesu veisi kauheasti aikaa näin isossa perheessä. Brian uhosi, vaikka itse tiskaavansa, kunhan se rakkine lähtisi.





"Saisinko mennä Ranskaan tekemään yhden kotitehtävän ja ottaisin Jaminan mukaan?", Elijah kysyi. "Et kyllä mene minnekään ennenkuin olet aikuinen", Tasha sanoi. "Mutta Jamina on aikuinen jo", Elijah yritti, muttei saanut lupaa.




Kathleen ei sanonut mitään, mutta katseli Jaminaa vihaisena. Hän ei tajunnut miksi Elijah ei voinut alkaa seurustelemaan Jaminan kanssa, jos kerran siitä niin kovasti piti.





"Nyt voit varmaan sitten lähteä", Kathleen sanoi. "Oletko jotenkin mustasukkainen ja luulet, että vien Villen sulta?", Jamina kysyi. "Oikeastaan en, Ville ei ikinä haluaisi sun kaltaista naista itselleen ja ei taida Elijahkaan huolia sua", Kathleen sanoi. "Me ollaan sun veljen kanssa vaan ystäviä ja Ville itse varmaan päättää kenen kanssa haluaa olla", Jamina sanoi ja lähti.





"Nyt alat käymään koulussa kunnolla ja lopetat kaikki hölmöilyt", Tasha sanoi vihaisena. "Olenhan mä käynyt koulussa ja mitä muuta mä muka oon tehnyt", Kathleen sanoi viattomana. Tasha kertoi bileistä ja Kathleen suuttui, se lupasi ettei kerro, idiootti veli". "Aaron siis kertoi mulle, mutta ihan hyvä se vaan oli", Tasha sanoi. "Aaron oli siis juorukello, kiitti vaan", Kathleen sanoi, "oikea äidin kultapoika".





Hän halusi isona tämän järjestön johtajaksi. Tuskin nämä kauheasti koulumenestystä tarvitsevat.





Hän alkoi käydä koulun sijaan salilla, koska tarvitsi hyvän kunnon tulevaisuutta varten.





"Anteeksi, että hylkäsin sut, voitko antaa vielä anteeksi?", Kathleen kysyi pöyhikseltä. Pöyhis mietti hetken ja....




nousi kasvoi isoksi taas, "jos vielä jätät mut, niin et varmasti saa anteeksi". "En jätä sua enään, isoisä osaa tehdä todellisuusjuomaa ja kohta me saadaan sut ihan oikeaksi", Kathleen sanoi, "sitten kaikki näkee sut". "Sehän kiva", Pöyhis sanoi.





"Kuule, alapas panostaa kouluun ennemmin, kuin juttelet itseksesi", Leo sanoi vihaisena. "Kohta näette Pöyhiksen ja ette pidä mua enää hulluna", Kathleen sanoi. "Pöyhis muka, jos ei arvosanat ala nousta, niin sä et saa viikkorahaa", Leo sanoi. "Jäkäti, jäkäti, mä tiedän mitä teen", Kathleen sanoi.




Sitten oli Brianin aika lähteä tuonpuoleiseen rakkaan vaimonsa luo. muut perheenjäsenet varsinkaan Tasha ei voinut uskoa tätä todeksi.






He menivät hautausmaalle muistelemaan isovanhempiaan ja Tashan oli ollut pakko mennä töihin, mutta hän kävisi täällä vielä.


kiitti kommenteistanne :)