"Äiti menee tänään töihin taas, mutta voit olla kotona isin ja papan kanssa", Tasha selitti. "Ättä ei mee", Aaron huusi. "Äidin on pakko mennä", Tasha sanoi tiukkana.




lelulaatikossa oli kiva touhuta.




Brian oli aina todella väsynyt keikkojen jälkeen, mutta hän ei vaan halunnut vielä jättää fanejaan ja työtänsä muusikkona.




"Mä en jaksais mennä kouluun", Kathleen valitti. "Koulussa on ihan kivaa ja sitten menestyy isona elämässä", Elijah selitti. "Niin, ruoka ja välitunnit", Kathleen sanoi ja Elijah huokaisi.




Tashalla oli onneksi kaksi vapaapäivää ja Aaronin kävelyharjoitukset olivat täydessä vauhdissa.




Kathleen sai isältään tukiopetusta, koska koulusta oli soitettu, että tyttö ei ole tehnyt läksyjään.




Pian oli Aaronin aika kasvaa lapseksi.





Kathleen sai siis oman huoneen ja pojat saivat nukkua samassa huoneessa ainakin vielä. Elijah alkaisi varmasti teininä kaivata myös omaa rauhaa.





"Etkö muuta keksi vapaapäivänä, kuin kuntoilu?", Brian kysyi. "Aina on hyvä treenata ja mun unelma on edelleen tulla supertähdeksi", Tasha vastasi.




Leo haastatteli erästä työkaveriaan ja aikoi tehdä tästä jutun, mutta mies livahti paikalta kesken kaiken. Mennessään se oli mumissut jotain, ettei voi olla päivänvalossa.




Brian kuntoili ahkerasti, vaikka oli jo 76-vuotias. Tashakin oli yrittänyt saada isää eläkkeelle, koska hän ei halunnut, että tämä tappaa työllä itsensä.





"Ota vähän rauhallisemmin edes tyttäresi mieliksi", Leo sanoi. "Mua ei kukaan määrää ja nyt voit väistyä, että pääsen suihkuun", Brian sanoi.




"Tänään on meidän synttärit ja sitten saan varmasti alkaa seurustelemaan", Kathleen unelmoi. "Kenen kanssa muka?", Elijah kysyi. "Villen tietysti", Kathleen vastasi. "Ei se ole susta kiinnostunut ja se on mun kaveri", Elijah sanoi. "Mistäs sä sen tiedät, älypää veli", Kathleen sanoi ja nousi pöydästä.




Brian harjoitteli tulevia keikkoja varten ja aikoi näyttää kaikille, että jaksoi vielä rokata.




"Miksi olet pysynyt noin nuorena, kerro sen salaisuus"?, Brian kysyi työkaveriltaan. "Olen vampyyri", mies vastasi. "Siis mikä?", Brian kysyi. "Voisin purra sinua ja kohta olet samanlainen", mies sanoi. "Et kyllä saa purra minua, eiköhän sinunkin ole aika lähteä", Brian sanoi ja lähti sisään.




Kathleen puhalsi kynttilät ja toivoi saavansa Villen poikaystäväkseen.




Kathleen värjäsi hiuksensa ja laittoi hieman meikkiä.




Myös Tasha kasvoi aikuiseksi, Elijah halusi kasvaa ilman hälinää teiniksi ja Leo kasvoi vanhukseksi.




Elijah muistuttaa hieman pappaansa Briania.



kiitti kommenteistanne :)