Leo huomasi lehdessä ilmoituksen siitä, että heille syntyi poika. Hän tajusi silloin olevansa todella onnellinen kaikista lapsista, jotka oli saanut.



"Mitä isin pikkuinen", Leo leperteli pojalleen. Aaron ei vielä vastannut mitään, vaan hymyili söpösti.




"Äiti, saisinko polkupyörän, niin ei tarvitse mennä bussilla kouluun", Kathleen ehdotti. "Kyllähän se sopii, mennään tänään ostamaan sulle sellainen", Tasha sanoi.




Kathleen halasi nukkeaan ja tämä kuiskasi, "päästä minut lattialle". Kathleen laittoi nukkensa lattialle ja odotti....kunnes....




Nukke kasvoi. Nyt hänellä oli ikioma leikkikaveri, jota kukaan muu ei nähnyt.




Ensin hän kumminkin halusi leikkiä sukellusveneleikkiä ammeessa ja peseytyä samalla.




Elijah leikki myös nukellaan, koska Kathleen oli kertonut omasta nukestaan. "Mikset sä puhu mulle?", Elijah kysyi ja laski lopulta nuken maahan.




"Mun nukke ei kasva niinkuin Kathleenin nukke", Elijah selitti isälleen. "Siskosi on huijannut sua vaan, en kyllä usko, että nuket voisi kasvaa" Leo sanoi.




Keinuminen oli kivaa ja nukke unohtui pian.




"Miksi huijaat veljeäsi olemattomilla jutuilla?", Leo kysyi. "Enkä huijaa, miten niin?", Kathleen kysyi. Leo kertoi koko jutun mitä ulkona oli tapahtunut. "Mun nukke oikeasti kasvoi ja en voi sille mitään, jos Elijahin nukke ei kasva", Kathleen selitti. "Nyt kukaan ei puhu enää tästä asiasta, onko selvä?", Tasha kysyi ja lapset nyökkäsi.




"Ihana teatteriesitys, mutta nyt täytyy mennä kotiin nukkumaan", Tasha sanoi. "Kiva välillä olla kahdestaan", Leo sanoi. Hän ei halunnut vielä paljastaa, että oli onnellinen lapsista ja myös Aaronista.




"Et saa mua kiinni!", Elijah huusi siskolleen. "Saanpas, kohta näet", Kathleen huusi.




Leo ajatteli tehdä jutun eräästä vampyyrinaisesta, mutta nainen ei voinut olla ulkona pidempään. "Tehdään tää sitten illalla, sopiiko?", Leo kysyi. "Sopii, ihan hyvin", nainen vastasi.





"Et uskalla tulla hautausmaalle sinne maanalle", Kathleen sanoi. "Onko ihan pakko, eikä me varmasti saada edes mennä sinne", Elijah sanoi. "Lälläri, nyt mennään", Kathleen sanoi ja veti veljeään kädestä.



"Kathleen, KATHLEEN, mennään kotiin", Elijah huusi, mutta tyttö ei kuullut häntä.




"Missä sä olet ollut?", Leo kysyi. "Kathleen vei meidät hautausmaalle sinne maanalle ja nyt se itse ei päässyt sieltä pois", Elijah melkein itki. "Menepäs nyt suihkuun, kyllä se siskosi sieltä tulee", Leo sanoi.




Elijah teki kotitöitä, jotta sai viikkorahaa ja sillä sai ostaa kaikkea kivaa.




"Sinäkin olet jo näin iso", Kathleen sanoi ja halasi pikkuveljeään.




"Nyt nukkumaan ja enää ette mene lähellekään hautausmaata, onko selvä?", Tasha sanoi vihaisena. "Ei siellä mitään vaaraa ole, mutta kun Elijah on niin luuseri", Kathleen sanoi. "Kyllä siellä on vaarallista, siis siellä maanalla ja te ette enään sinne mene", Tasha sanoi. "Ok, oli ainakin jännä sunnuntaipäivä". Kathleen sanoi.




Aamulla Tasha söi poikansa kanssa aamupalaa, koska muut olivat jo lähteneet. "Mitäs me tänään tehtäis?", Tasha kysyi Aaronilta. Aaron vaan hymyili ja jatkoi puuron syömistä.




Ainakin oli hyvä opetella puhumaan.





"Rakkaalleni ruusuja, annathan anteeksi", Leo sanoi töistä tullessaan. "Oi, kiitos! tietysti annan anteeksi", Tasha sanoi.




"Rakastan sinua niin paljon", Tasha sanoi. "Niin minäkin sinua ja olen onnellinen meidän lapsista", Leo sanoi.



"Meidän täytyy useammin riidellä, kun nämä sovinnot on niin mukavia", Leo sanoi. "Heh heh, kiva olla taas sovussa", Tasha sanoi.



Kiitti kommenteistanne :)