"Mentäiskö treffeille johonkin kaksistaan?", Leo kysyi. "Ei me voida, pöhkö", Tasha vastasi. "Miksei muka voida?", Leo kysyi ihmeissään. "Isää ei nyt jätetä lastenvahdiksi, koska äidin kuolema oli sille kova pala", Tasha selitti. "Olihan se meille muillekin", Leo sanoi. "Tietty, mutta äiti oli isän suuri rakkaus", Tasha sanoi.




Niinpä he menivät puistoon kaksosten kanssa. "Mulla on kylmä ja täällä on tylsää", Leo valitti. "Onhan täällä hieman kylmä, mutta halusit pois kotoa vähäksi aikaa", Tasha sanoi. "Ilman lapsia, olen ihan täynnä kakkavaippoja ja itkua", Leo valitti. "Mennään sitten joskus kaksistaan johonkin, mutta nyt kaksoset tarvitsee meitä todella paljon", Tasha sanoi. Leo nyökkäsi ja sanoi ymmärtävänsä asian, mutta hän ei vaan jaksanut tätä kaikkea.




Brian yritti tehdä ruokaa edesmenneen vaimonsa keittokirjasta, mutta poltti sen. "En pärjää täällä ilman rakasta vaimoani", hän sanoi itsekseen ja kuivasi kyyneleitä poskeltaan.




"Olet todella rakas äidille ja äiti ainakin on aina luonasi", Tasha jutteli tyttärelleen.




Brianilla oli salainen ystävä, henki. Hän halusi nyt tukea ja ymmärrystä joltakin perheen ulkopuoliselta ihmiseltä. Hän haaveili joskus vapauttavansa  hengen ja sitten he voisivat mennä pubiin katsomaan jalkapalloa.




Tasha joutui jälleen kerran halimaan vessanpönttöä. "En voi olla raskaana, Leo ei kestäisi sitä", hän ajatteli itsekseen.




Pian oli kaksosten syntymäpäivä ja Leokin oli piristynyt. Hän oikein nautti lastensa kanssa olemisesta, mutta ei olisi halunnut enempää lapsia taloon. Sillekään ei enää mitään mahda, koska Tasha on varma, että aikoo pitää lapsen. He ovat nyt hieman riidoissa, mutta saavat varmasti välit selvitettyä.




Kathleen




Elijahin synttärikakku.




Elijah




Tasha silitteli vatsaansa ja oli iloinen uudesta lapsesta toisin kuin miehensä. Hän kumminkin toivoi Leonkin vielä rauhoittuvan. Hän ei oikein pitänyt miehensä yhdestä piirteestä. Leo oli hieman lapsellinen ja tämäkin riita oli todella lapsellinen.




Aamulla kaksoset söivät puuronsa hyvällä ruokahalulla.





Puhuminen oli tärkeä taito ja se oli hyvä opettaa heti.




Tashalla tuli hieman kuuma, mutta onneksi pihalla oli sadetin.





Leo  halusi opettaa tyttärensä puhumaan.






kävelyopettelu sujui paremmin Kathleenilta. Elijah ei meinannut millään oppia, mutta lopulta se alkoi sujua myös häneltä.





He saivat pienen pojan, jonka nimeksi tuli Aaron.




Brian tykkäsi lukea paljon kirjoja lapsille.





Muut nukkuivat, mutta Tasha treenasi. Hänen unelmansa oli edelleen supertähti ja heti, kun Aaron olisi isompi, niin työt taas kutsuu.




Elijah


Kathleen



Kaksoset saivat oman huoneen.