Tasha huomasi todella olevansa raskaana. "Äidin pikkuinen, kohta sitten nähdään", Tasha jutteli vatsalle.




Hän kävi hankkimassa kirjakaupasta vauvanhoito-oppaan sekä tietoa raskaudesta. Täytyihän äitiyteen valmistautua hyvin.




Raskaus uuvutti niin paljon, että piti jopa nukkua päivällä.



Brianilla oli aikaa nikkaroida vessanpönttöä itsestään puhdistuvaksi. Huomenna hän kumminkin menisi taas studiolle tekemään uusia biisejä.




Dorothy taas nautti eläkepäivistä kalastamalla. "Tämä se vasta on elämää", hän ajatteli.




"Ruusuja kauneimmalle naiselle maailmassa", Brian sanoi. "Ihania, kiitos rakas", Dorothy sanoi.




Hän laittoi ruusut keittiön pöydälle.





Leo oli lapsenmielinen ja meni leikkimään tulevaan lastenhuoneeseen.




"Soita nyt se taksi ja HETI!", Tasha huusi.  Leo sai kuin saikin näpyteltyä taksin numeron ja pian se saapui heidän talon eteen.




He saivat kaksoset. Tyttö sai nimekseen Kathleen ja poika Elijah.




Dorothy oli aivan innoissaan lastenlapsista, joita tulikin kaksi yhden sijaan.




Tasha taas halusi raskauskilot pois ja kuntoili ahkerasti joka päivä. Täytyihän hänen äitiysloman jälkeen olla huippukunnossa töissä, vaikka olikin vasta nappulaliigan valmentaja.




Brian järjesti synttärinsä lähipubissa, jossa viihtyi muutenkin hyvin. "Malja vanhenemiselle!", Brian huusi ja kaikki nostivat lasinsa ylös.




Sitten tuli aika puhaltaa kynttilät. Hän toivoi menestystä rokkarin uralla ja paljon keikkoja.




Brian





Heidän piti mennä seuraamaan nuorten vihkimistä, mutta Dorothy ei sinne asti koskaan päässyt. Brian menetti elämänilonsa täysin, koska hän rakasti vaimoaan todella paljon.




"Tämän piti olla mun elämän onnellisin päivä", Tasha sanoi itkien. "Voi se vieläkin olla", Brian lohdutti. "Ei voi, mutta mennään silti naimisiin, koska kaikki on järjestetty", Tasha sanoi.




"Otan osaa", Eräs Dorothyn ystävä sanoi. "Kiitti, tuntuu kuin elämä olisi päättynyt mullakin", Brian sanoi. "Uskon, mutta kyllä se siitä", nainen sanoi.




"Olet niin kaunis, rakas", Leo sanoi. Tasha hymyili hieman ja asettui tulevan miehensä viereen alttarille.




"Haluatko sinä Tasha Maria Dawson ottaa Leo Martin Mustolan aviomieheksesi?", pappi kysyi. "Tahdon", Tasha vastasi. Sitten pappi kysyi saman Leolta.




Sitten he saivat suudella ja vieraat taputtivat.




Brian heitti riisiä heille, "kyllä tää tästä, nautin siitä, kun te olette niin onnellisia". "Isä, sun ei tartte esittää urheaa meidän takia", Tasha sanoi.




Tasha meni äitinsä haudalle heti vihkimisen jälkeen. "Mä olisin niin halunnut sun näkevän meidän häät", hän sanoi haudalla.




"Olet paras vävymies, jonka olisimme voineet saada", Brian sanoi. "Kiva juttu, Tasha vaan murtui täysin ja on nytkin kai äitinsä luona hautausmaalla", Leo sanoi. "Yhdessä me jaksetaan ja lapset auttaa paljon",  Brian sanoi.