"Kiva, kun pääsit tulemaan", Tasha sanoi. "Tietysti pääsin, sua on aina ihana nähdä", Leo sanoi.




"Tuota....minä taidan olla ihastunut sinuun", Tasha sanoi ujosti. "Samat on tunteet myös minulla", Leo sanoi paljon reippaammin ja sai Tashan hymyilemään.



Niinpä Tasha uskalsi suudella miestä ekan kerran. Hänen ensisuudelmansa oli parhain ikinä ja hän halusi aina olla Leon kanssa. Niinpä he alkoivat myös seurustella.



Dorothy jäi eläkkeelle, koska halusi tehdä loppuelämästään mukavan ja rennon.




"Seurustelen nyt Leon kanssa, joten kiitos tanssiparina olemisesta", Tasha sanoi. "Olin ihastunut ja uskoin meidän olevan yhdessä", Felix sanoi. "En kyllä osoittanut mitään merkkejä, että olisin ollut kiinnostunut susta silleen", Tasha sanoi. "Mutta suostuit tanssimaan mun kanssa, vaikka sulla oli jo viritys Leon kanssa", Felix sanoi. "Ei ollut mitään viritystä tai olin kyllä ihastunut siihen", Tasha sanoi vihaisena, "oltiinhan me tapailtu hieman", hän jatkoi.




"Mikäs juttu sulla on ollut Felixin kanssa, kun herra hieman raportoi teidän romanttisesta tanssiaisillasta", Leo sanoi, "eikä kuulemma ollut jäänyt siihen".




"Mulla ei ole ollut mitään sen kanssa, vaan tanssittiin tanssiaisissa", Tasha sanoi melkein itkien, "se valehtelee ja sun on pakko uskoa mua", hän jatkoi.
"Katsotaan nyt, muttta nyt haluan olla yksin", Leo sanoi.




"Siis aiotko sä tuhota mun elämän!", Tasha huusi puhelimeen. "Mutta mikäli Leo ei anna anteeksi sulle, niin mä olen täällä sua varten", Felix sanoi "Kyllä se antaa ja sua en ainakaan ota...IKINÄ!", Tasha huusi ja sammutti puhelun.




"Jokos niitä lapsenlapsia pian tulee, että vanha äitisikin näkisi niitä", Dorothy sanoi lempeästi. "Tulisihan niitä, ellei eräs mustasukkainen ääliö levittelisi ihme juoruja", Tasha sanoi. Hän kertoi koko jutun vanhemmilleen. "Soita nyt ihmeessä sille Leolle, kyllä te saatte sovittua vielä", Dorothy neuvoi.




"Suostuisitko tulemaan tänne, niin voitaisiin jutella?", Tasha kysyi  "Voihan sitä tulla, kun ei ole muutakaan", Leo vastasi. "Jes!", Tasha huudahti ja sammutti puhelun.



Ensimmäiseksi he halasivat ja Tasha oletti Leon antavan anteeksi hänelle. Eihän hän edes ollut mitään tehnyt.




Leo jäi jopa yöksi ja Tasha katseli hetken nukkuvaa miestä ennenkuin meni itse nukkumaan, "olet niin ihana", hän sanoi.




"Ollaan taas yhdessä, ei anneta ilkeiden juorujen tuhota meidän suhdetta", Leo sanoi. "Sä siis uskot mua?", Tasha kysyi. "Kyllä, rakastan sua ihan liikaa ja en voi jättää sua", Leo sanoi. "Mäkin rakastan sua todella paljon", Tasha sanoi ja he suutelivat.




"Soitat todella hyvin", Leo sanoi. "Kiitos, olet sitten kai meidän vävy, että tervetuloa perheeseen", Brian onnitteli. "Juu, rakastan tytärtänne todella paljon", Leo sanoi.



Dorothy harjoitteli drinkkien sekoittamista.




ja tapasi ystäviään eläkepäivillään.




Leo muutti taloon ja haaveilee saavansa yksisarvisen lemmikiksi. Töihin hän haluaa journalistiuralle.




Leo meni Tashaa vastaan, kun tämä pääsi töistä. "Ihana yllätys, kävellään romanttisesti yhdessä kotiin", Tasha sanoi.




"Sitä ennen saat vastata yhteen kysymykseen ja se kysymys on tuletko vaimokseni?", Leo kysyi. "Tottakai tulen, ihanaa siis aivan ihanaa", Tasha huudahti.




He kävivät syömässä ravintolassa kihlajaisten kunniaksi.




Seuraavana aamuna Tasha voi todella pahoin ja joutui juoksemaan vessassa. Mikään ei pysynyt sisällä.



Dorothy meni hyvän ystävänsä Jannin kanssa elokuviin. kyseessä oli joku romanttinen komedia, josta oli tehty hyvät arvostelut.




Elokuvan jälkeen Jannin aika tuli lähteä muualle. Dorothy ei voinut uskoa, että hänen paras ystävänsä oli poissa.





Hän juoksi kotiin ja halasi Briania itkien. "Mitä on sattunut?", Brian kysyi. "Janni kuoli", Dorothy sai sanottua. "otan osaa", Brian sanoi. "Purista mua oikein lujaa", Dorothy sanoi.




Illallisella Dorothy kertoi hauskasta elokuvasta ja sen jälkeisistä tapahtumista. "Mutta saatte ehkä kohta sen lapsenlapsen tai olo ainakin sen mukainen", Tasha paljasti. "Ihanko totta, ihanaa", Dorothy piristyi hieman.