"uskothan, että en voisi koskaan satuttaa sinua?", Brian kysyi. "Luulin uskovani, mutta eräässä lehdessä kirjastossa luki mielenkiintoinen juttu", Dorothy ´vastasi. "Mitä siinä sitten luki, mutta uskoisin sen olleen vaan juoru", Brian sanoi. "Aletaan nyt nukkumaan ja toivon tosiaan sen olleen vaan juoru", Dorothy sanoi.




Tasha päätti tehdä lauantaiaamun kunniaksi vohveleita aamiaiseksi, mutta onnistui saamaan aikaiseksi vaan tulipalon.




Vihdoin hän uskalsi soittaa Leolle. Leo oli häntä vähän vanhempi, mutta se ei haitannut ainakaan Tashaa.





Tyynysota on aina hauskaa.






Sitten oli aika lähteä tanssiaisiin. Tashaa jännitti, koska Leo ei ollut siellä. Hän halusi ainoastaan Leon. Olihan äidillä ja isälläkin aika iso ikäero.




Brian vietti paljon aikaa lähipubissa jalkapalloa pelaamalla ja samalla meni muutama tuoppikin pelin lomassa.




Illalla Dorothy oli kuullut varmalta taholta miehensä pettämisestä. "Juoruja muka, NIIN VARMAAN!", Dorothy huusi naama punaisena. "Anteeksi, en enään koskaan petä sua ja se suhde on jo loppu", Brian lupasi. "Ainakin saat muutaman yön nukkua yksin ja mä nukun Tashan alasänkyssä", Dorothy sanoi vihaisena.





"Äiti, mikset mene isän viereen?", Tasha kysyi. "Isäsi on petturi ja haluan pysyä vähän aikaa siitä erossa", Dorothy vastasi. "Siis onko isä pettänyt sua, että se kehtaa", Tasha sanoi.





Aamulla Tasha teki isälleen suihkukepposen, "mitäs tästä tuumit tyhmä iskä".






Dorothy huomasi tyttärensä puuhat, "anna meidän ratkaista tämä asia, älä puutu tähän". "Isä ansaitsee rangaistuksen, eikö vaan?", Tasha kysyi. "Kyllä,mutta on sitä siinä ihan tarpeeksi, että mä olen sille kuin ilmaa vaan vähän aikaa", Dorothy vastasi.





Brian yritti kysellä mitä nyt tapahtuu, mutta Dorothy pysyi hiljaa. Hän ei aikonut jättää Briania, mutta tarkkaili hetken oliko mies uskollinen hänelle nyt.





Tasha halusi jäädä koulun jälkeen hengailemaan puistoon, koska kotona oli niin riitaisa tunnelma. Lisäksi hän vihasi isää nyt, koska se oli niin ilkeä äidille. Hän ei ainakaan ikinä voisi pettää leoa, jos heidän jutusta nyt mitään edes tulisi.





"Miksi teit sen äidille?", Tasha kysyi. "Kadun sitä joka minuutti enemmän ja enemmän", Brian sanoi. "Sietääkin katua, saat olla todella kiitollinen, jos äiti antaa sulle vielä anteeksi", Tasha sanoi.





Pian koitti Tashan synttärit ja vieraitakin kutsuttiin. Myös Dorothy innostui tanssimaan miehensä kanssa ja juhlissa heidän välillään taas kipinöi.





Tasha toivoi, että saisi hyvän miehen itselleen.





Hänestä tuli nuori aikuinen nainen, joka haaveili supertähden urasta. Se sopi tälle urheilulliselle naiselle todella hyvin.





"Saanko tulla tähän nukkumaan?", Brian kysyi. "Tule vaan, rakas", Dorothy vastasi ja Brian nukahti taas pitkästä aikaa hymy huulilla.





Seuraavana päivänä oli Tashan valmistujaisjuhlat.





"Valmistuin sittenkin ja vielä hyvillä papereilla", Tasha intoili, "lisäksi te ootte taas yhdessä". "juu, hieno suoritus rakas tyttäreni", Brian sanoi.





Toiset olivat treffeillä uima-altaassa.





Toinen kuntoili juoksumatolla, mutta hänen piti saada hyvä kunto mikäli joskus aikoisi olla supertähti.



Dorothy oli saanut kutsun ystävänsä juhliin ja antoi tälle kunnon läksytyksen, "etpäs onnistunut erottamaan meitä, meidän ystävyys on nyt loppu". "Anteeksi, en halunnut loukata sua, mutta oli vaan hieman ihastunut  Brianiin", Zelda sanoi. "Ihastu tästä lähin vapaisiin miehiin, onko selvä?", Dorothy kysyi ja Zelda nyökkäsi.